GYAKORI KÉRDÉSEK…

Ott lesztek az esküvő napján?

Amennyiben olyan esküvőszervezés csomagot választottál, akkor természetesen teljes erőbedobással ott leszünk a nagy napon, hogy irányítsunk, segítsünk, tanácsot adjunk, szervezkedjünk, felügyeljünk mindenre. Az esetleges váratlan események felbukkanását igyekszünk kiküszöbölni, de ha mégis felmerülne valami, akkor elhárítjuk a problémát, hogy szabadon élvezhessétek az esküvőtök minden percét.

Előzetesen oda kell utaznom az esküvőm helyszínére?

Ez csak rajtad múlik! De ha megbeszéltük az igényeiteket, a személyre szabott helyszíneket érdemes felkeresni, mielőtt a végleges döntést meghozzátok. Ha valami miatt nem tudnátok megnézni a helyszíneket, akkor az esküvőszervező helyettetek is mindent megnéz és felmér, és mindenről fényképet készít, de online is megmutatjuk a helyszínt, hogy azok alapján ki tudjátok választani a nektek legjobban tetsző.
A külföldi szertartások esetén fényképeket illetve online elérhetőségeket tudunk biztosítani az esküvői helyszínekről.

Az ország melyik területein, helyszínein vállaltok esküvőszervezési szolgáltatásokat?

Magyarország egész területén! A vállalkozásunk a fővárosban működik, de ez nem okoz hátrányt akkor sem, ha az ország valamelyik eldugott szegletében szeretnétek a szertartást megtartani; mi mindenhová elmegyünk!

Külföldön Cipruson és Máltán vannak kapcsolataink, akikkel kooperálva meg tudjuk szervezni álmaitok esküvőjét.

A napi koordináció mit jelent, mit foglal magában?

Ez lehet önálló szolgáltatás, és csomagban foglalt szolgáltatás is.

Amikor nem igénylitek a szervezést, de az esküvőtöket maradéktalanul szeretnétek élvezni: akkor mi ott leszünk csakis a nagy napon és levezényeljük a teljes rendezvényt, elejétől a végéig. A teljes esküvőszervezés részeként természetes, hogy az esküvő napján igény szerinti időben ott vagyunk, levesszük a vállatokról a terhet, így ti és vendégeitek dolga csak a szórakozás!

Esküvő előtti / utáni rendezvényt szeretnék rendezni, ebben is tudtok segíteni?

Igen, mivel nemcsak esküvőt, hanem bármilyen rendezvényt szervezünk! Teljesen testre szabott szolgáltatásokat kínálunk, bármilyen egyedi igényt kielégítve.

Mennyibe kerül az esküvőszervezés?

Az esküvőszervezés ára attól függ, hogy mit szeretnél.
Választhatsz különféle csomagokból, amiknek az árát megtalálod az „Esküvőszervezés csomag ár” menüpontban a honlapon; vagy választhatsz egyedileg többféle szolgáltatásunkból, ezeknek az ára megegyezés szerint alakul.

Miért kell nekem esküvőszervező?

Legfőképpen azért, hogy az esküvő napján maradéktalanul élvezhessétek az egész napot.
Vagy azért, hogy megtaláljuk Nektek az elképzeléseitekhez legjobban illő szolgáltatókat.
Vagy azért, mert tapasztalataink alapján hatékonyabban megtervezhetjük az esküvőtöket.
És azért is, hogy az egész szervezés és tervezés stresszes terheit levegyük vállaitokról.

Mi a különbség az esküvőszervezés és az esküvő koordinálása között?

Az esküvőszervezés tulajdonképpen azt jelenti, hogy az esküvő kitűzésének napjától Veletek vagyunk, segítünk a tervezés minden folyamatában, a szolgáltatók keresésétől kezdve a helyszín választáson keresztül a buli levezényléséig.

Az esküvő koordinálásakor csak a nagy napon vagyunk jelen, mert az előkészületeket elvégeztétek, az esküvő részleteit Ti szerveztétek meg. Az esküvői koordinátor az esküvő napján levezényli az egész napot, összefogja a szolgáltatók csapatát, a háttérből irányítja az eseményeket, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, így a házasulandó pár és a vendégek az egész napot a felhőtlen szórakozással tölthetik.

Hogyan választhatom ki, hogy melyik szolgáltatóval lépjek kapcsolatba?

Ha esküvőszervezővel dolgoztok, akkor az esküvőszervező ajánl Nektek vágyaitokhoz illő szolgáltatókat, hiszen ismeretségei, tapasztalatai alapján alkalmas többféle szolgáltató felkutatására, felkínálására, és biztosak lehettek benne, hogy a Nektek legjobban megfelelőt fogja ajánlani.

Ha viszont nincs esküvőszervezőtök, akkor a Ti feladatotok az is, hogy megkeressétek azt a zenészt, fotóst, dekorost és a többi szolgáltatót, aki nektek legjobban tetszene. Természetesen megtalálod őket az interneten, vannak erre alkalmas csoportok a közösségi médiában is.

Ha az esküvő helyszínének van saját esküvőszervezője, miért van szükségem a segítségetekre?

Az esküvő helyszínének szervezője elsősorban a helyszín érdekeit képviseli. Az esküvő tervezésében csak korlátozottan vesz részt. A helyszínen kívüli szolgáltatókkal és a vendégekkel nem tartják a kapcsolatot, így ezekkel a szolgáltatókkal az esküvőtök napján Nektek kell foglalkozni, figyelni az élelmiszerekre és az italokra, a virágokra, a fotósra, és még a vendégekre is. Ha megbízol minket a koordinálással, akkor ezeket a stresszes dolgokat mi intézzük helyettetek.

Milyen módon tudok fizetni?

Nálunk készpénzzel illetve átutalással tudsz fizetni, megegyezés szerint.

Milyen esküvőket szerveztek?

Elsőt, másodikat, ismétlődőt, kicsit, nagyot, minden típusú esküvőt.

Igény esetén a szertartással egybekötve, hiszen szertartásvezetők is vagyunk, és ezen kívül mindenféle rendezvény szervezését vállaljuk, leánybúcsút, eljegyzési partit, bármit, amit szeretnétek.

Az első konzultációnak mennyi a díja?

Az első konzultáció díjtalan.

Egy nap hány rendezvényt koordinálsz?

Egy nap kizárólag egy rendezvényt koordinálunk, teljes erőbedobással.

A szolgáltatók ellátását nekem kell biztosítani?

Az esti főétkezés alatt is dolgozó szolgáltatók esetében igen, az ellátást a Megbízó fedezi.

Ha vannak esküvői szolgáltatóim, akkor is szükségem van esküvőszervezőre?

Az esküvő tervezésének bármelyik szakaszában kérheted segítségünket. Ha már elkezdted megszervezni az esküvőd és vannak saját szolgáltatóid, szívesen dolgozunk velük. Ha még keresel egy-két szolgáltatót, abban is tudunk segíteni. Ha az összes szolgáltatót megtaláltad már, és csak a koordinálásban segíthetünk, örömmel tesszük azt is. Amennyiben csak bizonytalan vagy valamiben, akkor rendelkezésedre állunk tanácsadásunkkal.

Kevesebbe kerül egy hétköznap megrendezett esküvő, mint egy hétvégi?

Ez helyszín, illetve szolgáltató függő, de hétvégén a szállítási díjak is magasabbak lehetnek, mint munkanapokon.

Hogyan válasszak esküvőszervezőt?

Az esküvőszervezők saját honlapján vagy a közösségi oldalakon meglátod, hogy szimpatikus-e a személye, az ajánlata? Ha igen, akkor fel kell venni vele/velük a kapcsolatot, és az első találkozó után el tudjátok dönteni, kivel is szerződjetek le.

Egyedül vagy állandó csapattal dolgozol?

Mi kezdettől fogva csapatban dolgozunk, hiszen ketten vagyunk, és jelen vannak a technikai segédeink. Vannak állandó szolgáltatóink, akiket személyes ismereteink alapján tudunk ajánlani, de természetesen, ha eltérő a stílusotok, nem őket fogjuk kiajánlani, hanem megkeressük a nektek megfelelő szolgáltatókat.

Mi történik, ha beteg vagy, és nem tudlak elérni az esküvőm napján?

Mivel ketten vagyunk, ez nem fordulhat elő.

Az esküvőszervező segít a helyszín kiválasztásában?

Igen, természetesen az esküvőszervező tarsolyában esküvői helyszín ajánlatok is lapulnak, arra az esetre, ha tanácstalanok lennétek a helyszín kiválasztásában.

Tudunk-e már akkor is szerződni, ha elkezdtem önállóan az esküvőm szervezését?

Igen, semmi akadálya. Azt is kérheted, hogy csak az esküvőd napján segítsünk, de a szervezésben is tudunk segíteni, attól függetlenül, hogy belekezdtél a tervezésbe.

Együttműködsz-e olyan szolgáltatóval, akit én választottam, vagy csak azzal, akit te ajánlasz?

Örömmel együttműködünk bármelyik szolgáltatóval.

Kicsit drágának tűnik nekem egy esküvőszervező. Biztos, hogy szükségem van rá?

Igen, egy koordinátorra mindenképpen szükséged van, ha szeretnéd az esküvő napját teljes mértékben kiélvezni. Ez a Ti nagy napotok, feledkezzetek meg a szervezéssel együtt járó stresszről!
Minél bonyolultabb egy esküvő, annál inkább szükség van valakire, aki kézben tartja a dolgokat, megfelelően összeállítja a koreográfiát és nem hagy figyelmen kívül semmit.

Az esküvő napja előtt mennyi idővel kell elkezdeni az esküvő megszervezését?

Általában az esküvő időpontja előtt 12 hónappal a legmegfelelőbb elkezdeni az esküvő szervezését, hogy a sokak által keresettebb helyszínek és szolgáltatók biztosan rendelkezésre álljanak. Viszont, ha nem ragaszkodsz felkapott helyszínekhez, a szervezési idő jelentősen lecsökkenthető.

Bármilyen kérdés, kéréssel keressetek minket bátran! ITT!
Szertartásvezető oldalunkat ITT találjátok!