dekorUP dekoráció

A dekorUP dekorációs szolgáltatásunkról

Az dekoráció elengedhetetlen része az esküvőknek. Ez az egyik legszembetűnőbb eleme az Önkifejezésnek. Ezzel tudjuk a stílust, a színvilágot, a harmóniát megmutatni, életre kelteni.
A nagy napon ráadásul mint minden, ez is titeket tükröz!

A DEKORUP DEKORÁCIÓ SZOLGÁLTATÁS
ÁRA:

80.000.-


Amit az ár tartalmaz:

  • – három alkalom helyszíni kiszállás (Budapest területén belül díjmentes, azon túl +50 Ft/km),
  • – egyszer a dekorációs kellék elhozatalát,
  • – egy alkalommal virágbeszerzést (csak szállítás),
  • – helyszíni dekoráció kihelyezést,
  • – dekoráció lebontást a rendezvény végén,
  • – a dekorációs kellékek visszavitelét.Ajándék: egy fehér boldogságkapu, vagy egy főasztal háttér alapállvány (dekoráció nélkül), vagy egy ledfényfüzér (3x3m) díjmentes bérbeadása.

A dekorUP dekoráció szolgáltatással az a célunk, hogy olyan aráknak is segítséget tudjunk nyújtani, akik maguknak szervezik az esküvőt, és van kedvük, idejük a kellékek beszerzésére is, de tudják, hogy a dekoráció felhelyezés is igényel tapasztalatot, időt, és bizony a barátnők, a mama nem biztos hogy tényleg ezzel szeretne foglalatoskodni a nagy napon készülődés és ünneplés helyett!


Had legyen a rokonok, barátok legszebb emléke között a ti házasságkötésetek is!

Átvállaljuk a díszítési feladatot a vendégektől, így biztos lehetsz abban, hogy a dekoráció pontosan, gyönyörűen, szakszerűen fog várni rád, amikor a gyönyörű ruhádban mosolyok között boldogan végig vonulsz az igényesen dekorált helyszíneden. Továbbá, átvállaljuk a lebontást is, így rendet hagysz magad után, a vendégeid pedig titkon hálásak lesznek, hogy ők is nyugodtan átadhatták magukat az önfeledt boldog pillanatoknak!

Tehát: dekorUP-ra fel!