Hogyan lesz a tiéd a tökéletes menyasszonyi ruha 1. rész…

A ruha stílusa

A lánykérés után, a legtöbb menyasszony első gondolata a MENYASSZONYI RUHA!, és ez érthető, hisz ez az egyik legfontosabb kelléke egy ilyen csodálatos és megismételhetetlen alkalomnak.
Sokunknak fiatal korunk óta megvan a vágyott ruha, amit egy magazin oldaláról vágtunk ki, vagy egy fotó, amin a kedvenc celebünk viseli épp. Ami fontos, hogy azóta eltelt pár év és nem csak a divat, de mi is sokat változtunk. Az alábbiakban azoknak a menyasszonyoknak szeretnénk segíteni inspirálódni, akik egyáltalán nem tudják, milyen ruhát szeretnének, vagy inkább lecserélnék a gyerekkori álomruhát, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá.
Lássuk, mik azok a pontok, amivel segíthetünk megkönnyíteni a legtökéletesebb ruha megtalálását:

STÍLUS:


Ez az, ami tükrözi a személyiségetek és meghatározza az egész nap hangulatát! Tehát, ha megvan az esküvő stílusa, ahhoz fogjuk igazítani a ruha stílusát is, hogy minden kifinomult legyen.

A menyasszonyi ruha, stílusok szerint:

Barokk stílus: Abroncsos ruha jellemzi, ami részletgazdag, uszályos, rengeteg fodorral és díszekkel.


Bohókás stílus: A ruha lágy esésű, egyszerű, libbenő fazonú, sokszor többszínű.


Elegáns stílus: Minimalista ruha, ami letisztult, finoman dekoltált, szűk, egyenes vonal vezetéssel. 


Klasszikus stílus: A ruhát egyszerű szabású, finom esésű, letisztult vonalak jellemzik, hosszú uszályos ruha főleg csipke díszítéssel, hosszú fátyollal kiegészítve.


Modern stílus: A határozott szabásvonallal rendelkező, a test vonalát lágyan követő, egyenes szabású, finoman simuló, abroncs nélküli ruha illik hozzá.


Provence-i stílus: Az egyszerű szabású, visszafogott könnyed esésű, lágy anyagból készült menyasszonyi ruha, sok csipkével, esetleg gyönggyel vagy apró gombokkal díszítve.


Retro stílus: Felül testre simuló, alul nagy „A” vonalú ruha, ami lehet mélyen dekoltált is.


Romantikus stílus: A habos-babos, strasszos, gyönyörű csipkés, gyöngyös, hosszú fátyolos és uszályos esküvői ruha illik hozzá.


Rusztikus stílus: Egyszerű csipkeruha.


Vintage stílus: A selyem- és sifonruha illeszkedik testalkathoz, főleg ekrü illetve vanillia árnyalatú, vintage csipkével, valamint az antik ékszerekkel.

+1 stílus:

Bármilyen kérdés, kéréssel keressetek minket bátran! ITT!
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!