Hogyan lesz a tiéd a tökéletes menyasszonyi ruha 3. rész: a színe

Az előző két részben, tárgyaltuk a ruha stílusát és fazonját, de még nem beszéltünk egy fontos tényezőről, és ez nem más, mint a menyasszonyi ruha színe. Pedig elképesztően fontos, hogy erről is essen pár szó. Sokan nem is hinnétek, mennyire befolyásolja a gyönyörű ruha a közérzetet! Úgy érzed, hogy végre megtaláltad a tökéletes ruhát, a stílusa egyedi és illik a lagzihoz, a fazonja csodásan áll rajtad, de valami mégsem az igazi… 

A SZÍN:

Mire kell még figyelj? Magadra és a bőröd színére! Akkor vagy a legszebb, ha erre is figyelsz, ugyanis:

  • A hófehér ruhák a sötétebb bőrön állnak a legjobban,
  • A világos bőrűeknek az elefántcsont szín emeli ki a szépségét,
  • A rózsaszín tónusú bőr a krémesebb színekben a legvidámabb,
  • A sárgás árnyalatú bőr pedig a pezsgőszínnel a legszebb.

Nem kell megijedned, a legtöbben nem látják a különbséget fehér és fehér között, csak azt, hogy milyen szép vagy a menyasszonyi ruhádban! ?

Ha esetleg most kicsit nehéznek is tűnik a választás, hogy a ruhád a legjobb legyen, és téged tökéletesen tükrözzön, nem kell megrémülni, mert minden menyasszonyi ruha üzletben, kölcsönzőben, és természetesen a varrodákban is bizonyára örömmel segítenek neked megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát. Arra azért figyelj, hogy a kíséret, akiket felkérsz a választás megkönnyítésére, olyan személyekből álljon, akiknek a véleményében 100%-ban megbízol.

Ha a család, vagy baráti körben nem érzed azt, hogy ez meglenne, az esküvőszerveződ is elkísérhet, akinek ez a szakmája része.

A menyasszonyi ruha színe befolyásoló tényező, amit látni kell, ezért összeszedtünk néhány képet, a teljesség igénye nélkül szemléltetés képpen:

Bármilyen kérdés, kéréssel keressetek minket bátran! ITT!
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!