Hogyan lesz a tiéd a tökéletes menyasszonyi ruha 4. rész: az anyaga

Az előző három részben szó esett a menyasszonyi ruha stílusáról, a fazonjáról és a színéről is, de ez még mindig nem elég. Van még valami! Bizony, bizony, még egy nagyon fontos befolyásoló tényező, ez pedig a menyasszonyi ruha anyaga.

AZ ANYAG:

A menyasszonyi ruha anyaga adja majd meg, hogy hogyan érzed majd magad benne, ugyanis teljesen más érzeted ad ugyanaz a fazonú ruha, két különböző anyagból készítve. Ugye nem mindegy, hogy a ruha testre simuló lágy esésű, vagy épp keményebb tartású testtől elállóbb fajta? Mindegyiknek megvan a maga rajongó tábora, hisz nem vagyunk egyformák, és ez így tökéletes!

A düsesz, tafota és szatén anyagok erősebb fajták, ezek nem tapadnak a testhez, ezért különösen hatásosak a vékonyabb felsőtesten, amennyiben a kiemelés a cél.


A fényes anyagból készült ruhák, mint az organza, szatén, vagy selyem kihangsúlyozzák és felhívják a figyelmet, akár csak a fodros, rakott részek, amik hasonlóan kiemelik, amit ki kell.


Amennyiben valamit szeretnénk elrejteni, keress olyan anyagokat, amik tartják a formájukat, mint például a szatén. Fontos, hogy a túl könnyű anyagokat ne most részesítsük előnyben. Amennyiben mégis a lágy romantikus jegyek kedvelői vagyunk, tökéletes megoldás lehet az, amelynek van egy merevebb alapja, egy hímzett tüll rátéttel.

Kérdés: Mi van olyankor, ha megtaláltam álmaim ruháját, de nem passzol valamelyik részlet, de mégis IMÁDOM!?
Olyankor csak egy dolgot tehetsz:
Imádd! Az a te ruhád!


Az általunk közzétett adatok csupán támpontként szolgálnak, hogy segíthessünk az elindulásban. Amint már említettük, sok múlik a részleteken! Nagyon sok! De nem kell megfelelni mindenki elvárásának, elég, ha saját magadnak megfelelsz! Ez fontos!

És a legfontosabb az, hogy élvezd ezt az időszakot!
Hidd el, megtérül!

Bármilyen kérdés, kéréssel keressetek minket bátran! ITT!
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!