Tökéletes esküvői helyszín?

Első körben a tökéletes esküvői helyszín megtalálásban szeretnénk nektek segíteni. A helyszín kiválasztásának első lépéseihez készült az alábbi rövid kis videó. Ötletet és ihletet szeretnénk adni nektek a képekkel, hogy könnyebb legyen megtalálni azt az esküvői helyszínt, amire szükségetek van, és titeket a legjobban tükröz. No, meg azért is, hogy felkeltse a figyelmeteket egy kimaradt apróságra és részletre…

A helyszín az első gondolata a párnak (a menyasszonynak persze, csak a második, és ez tökéletesen érthető is), amikor elkezdik tervezni az esküvőt. Fontos szerepet tölt be, ez adja meg a lagzi stílusának az alappilléreit. És hogy hogyan is értem ezt? Csak gondoljunk bele. Ha egy magyaros lagzit szeretnétek, biztosan nem egy barokk stílusú kastélyban fogtok gondolkodni, ugye? Akkor már inkább egy csárda ami a legjobban visszaadja a hangulatot. Vagy egy modern, letisztult esküvőt sem épp egy pajtában vágysz kialakítani. Ezért is fontosak az első és legfontosabb információkat összeírni, és azok alapján neki veselkedni a szervezésnek.

Persze, ha a szervezés, elszámolás, és minden más túl soknak bizonyul, esküvőszervezőt is felkérhettek, legyen szó tanácsadásról, esküvői helyszín megtalálásról, teljeskörű szervezésről, vagy a lagzi koordinálásáról, a munkájára számíthattok!

Minden kezdet nehéz, és egy pici segítség mindig jól jön!

Csak pár gondolat, tőlünk esküvőszervezőktől, nektek!

Tudjátok, a szervezéshez tartozó kérdéssel, kéréssel bármikor megkereshettek minket ITT!
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!