Esküvő télen

Esküvő télen
Az év negyedik szezonja

Folytatjuk a betekintést a szezonokba, így megnézzük milyen is lehet egy esküvő télen. Előző cikkünkben már ízelítőt adtunk az őszi esküvőkből,
a https://www.dandelioneskuvo.hu/a-blogunkrol-szol/oszi-eskuvo/ oldalon.

Elérkeztünk az év negyedik szezonjának bemutatásához.

Az esküvő télen szerintünk varázslatos! Ilyenkor a világ kicsit lelassul, visszavesz a rohanásból. Az emberek egymásra figyelnek, és elmesélik a nyáron megélt élményeket. A tél mindig szép, és nagyon hideg. De ezt csak akkor vesszük észre, ha épp nincs más, amire koncentráljunk. Egy téli esküvőszervezés alkalmával az évszak sajátosságainak kiaknázásával boldog emlékeket varázsolhatunk magunknak az elkövetkező évekre.


Csak gondoljunk bele.

Amikor az ünnepek előtt a rohanásban megpihenünk, és egy boldog alkalmat keríthetünk varázslatos emlékekkel.
Vagy épp az ünnepek után, január, február táján, amikor az újév elindul, egy lagzi felderíti a szíveket, a család, a barátok szeretettel készülnek erre a csodálatos alkalomra, így az megszínezi a szürke hétköznapjaikat, ahogy nektek is, mint párnak. Miért? Mert boldog izgalommal várjátok, hogy nem csak az ó évet búcsúztathatjátok és az új évet köszönthettétek, hanem az esküvőtökkel az „ó” életet búcsúztathatjátok és az „új”életet ünnepelhetitek, szeretteitek ölelésében.

Mindig azt tanácsoljuk, hogy az esküvőtök dátumát olyan napra tegyétek, ami nem egy már létező alkalom. Persze mindenkinek megvan a maga fontos dátuma. De miért kellene életetek legszebb napját összemosni egy másik ünneppel?
Legyen az esküvőtöknek saját, külön pirosított napja számotokra a naptárban! Az legyen CSAK a ti napotok!

Egy téli esküvő színeit a pár igényei határozzák meg. Általában a mélyebb színek jellemzik, mint a sötétzöld és a mélyvörös, de a fehérrel kombinált halvány színek is divatosak. Az a csodálatos a téli esküvőben, hogy a zárt térben olyan csodát lehet alkotni, amire vágytok! A hangulat fontos, minden részlet a párt tükrözi.


Ha ti még nem tudjátok, milyen esküvőre vágytok igazán, vagy csak szeretnétek inspirálódni, nézzétek meg a további videóinkat is.

„Az emberek nem figyelik, hogy tél van-e vagy nyár, ha boldogok.”
(Anton Pavlovics Csehov)

Az alábbi kis videóban ízelítőt állítottunk össze, ahogy azt a „Hogyan találd meg a tökéletes helyszínt című videónkban megígértük.

 

Kérdéssel, kéréssel bármikor megkereshettek minket ITT !
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!