Esküvő tavasszal

Az év első szezonja

Folytatjuk a betekintést a szezonokba, így megnézzük milyen is lehet egy esküvő tavasszal. Előző cikkünkben már belenéztünk a téli esküvőbe, a https://www.dandelioneskuvo.hu/a-blogunkrol-szol/teli-eskuvo/ oldalon.


Most a tavasz friss, virágillatokkal dúsított vidám hangulata a soros.
A tavasz, a világ ébredése. A téli pihenésből újult erővel vágnak bele ebbe az időszakba nem csak a növények és állatok, hanem az emberek is. Ilyenkor mindenki örül a jó időnek és alig várja, hogy táncra perdülhessen! Adjunk hát nekik egy remek alkalmat, ahol a boldogságot kifejezhetik táncban! Egy tavasszal tartott esküvő fergeteges tud lenni! A nyíló virágok vibráló színei és illatai bódítólag hatnak az emberekre, kivirulnak és vidámak lesznek tőle. Egy ilyen társaságban és környezetben az ünneplés, tényleg elképesztő! Pláne, ha esküvői színnek a pasztell árnyalatait választjátok, akkor nem lesz túl élénk a látvány, és a természettel is harmonizálni fog!

Mondhatnád, hogy de nyáron kint tarthatom az egész esküvőmet a szabad ég alatt. Igen, de nyáron is van zápor, zivatar, sőt… Ezért, akkor is szükséged van „B tervre”, nehogy elússzon a NagyNap!

Tavasszal is kezdődhet szabadtéren az esküvő, egy gyönyörű szertartással a virágok színkavalkádjának ölelésében, majd egy második helyszínen folytatni.

A tavasz kiszabadítja a virágokat, hogy színesre fessék a nevető földet.

(Reginald Heber)

Egy tavaszi esküvő alkalmával mindenki várja a szép tájat, a vidám környezetet. Azzal, hogy a tavaszi esküvő egy kinti szertartással kezdődik, és egy beltéri lagzival folytatódik, minden teljesül. Bár, ha a nyári hónapokhoz közelebbi időpontot választunk, és az időjárás kegyes hozzánk, akár az egész lagzi kint tartható!

Az alábbi kis videóban ízelítőt állítottunk össze, ahogy azt a „Hogyan találd meg a tökéletes helyszínt című videónkban megígértük.

Kérdéssel, kéréssel bármikor megkereshettek minket ITT !
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!