Esküvő Ősszel

Az év harmadik szezonja

Folytatjuk a betekintést a szezonokba, így megnézzük milyen is lehet egy esküvő ősszel. Előző cikkünkben már belenéztünk a nyári esküvőbe: a https://www.dandelioneskuvo.hu/a-blogunkrol-szol/nyari-eskuvo/ oldalon.


Most az ősz szépségével és színes hangulatával ismerkedünk.
Sokan vannak, akiknél az esküvő egyenlő a nyárral. De nem vagyunk egyformák, igaz? Pont attól olyan szép ez a világ, hogy az emberek nem egyformák és attól válik oly színessé, hogy azzá tesszük, mert megmutatjuk magunkat neki. Az ősz is ilyen! Nem azt jelképezi, hogy valami elmúlt. Azt szimbolizálja, hogy változás jön, és a változás, az csak változás. Se nem jó, se nem rossz. Azzá válik, amivé mi magunk tesszük. Legyen hát, JÓ!

Az esküvő ősszel tartva is lehet JÓ!

Az ősz az erős színek ideje. Élénk sötét színek jellemzik, és teszik varázslatossá ezt az időszakot. Mindezek mellett ott van a sok csapadék is, melyet sokan nem kedvelnek, főleg, ha ünnepelni készülnek. DE!
Ha kellőképpen odafigyelünk, és a tervezéskor ezt is beleszámoljuk, fantasztikus eredmények születhetnek ha az esküvő ősszel van megtartva.
Mondhatnád, hogy de nyáron kint tarthatom az esküvőmet a szabad ég alatt. Igen, de nyáron is van zápor, zivatar, sőt… Ezért, akkor is szükséged van „B tervre”, nehogy elússzon a NagyNap!

Ősszel is lehet szabadtéren kezdeni az esküvőt, egy gyönyörű szertartással a természet színkavalkádjának ölelésében, majd egy második helyszínen folytatni. A különbség az, hogy most nem a légkondicionálót kapcsoljátok be, hanem az ablak nyitásakor friss, hűvös levegővel áraszthatjátok el az éttermet, vagy tánc parkettet, utána pedig ha kell, a fűtés visszamelegíti azt.
Csupán a hangulat változik, mélyebb érzések ébredeznek, nyugodtabb emberek érkeznek, akik elfáradtak a nyár adta kalandokban. Most pedig kicsit lassabban, de folytatják a kalandokat, mert ősszel nem áll meg a világ, csak megváltozik, megmutatja egy másik arcát, hisz


AZ ŐSZ…
AZ ÉV UTOLSÓ LEGSZEBB MOSOLYA.

(William Cullen Bryant)

Az alábbi kis videóban ízelítőt állítottunk össze, ahogy azt az előző, „Hogyan találd meg a tökéletes helyszínt című videónkban megígértük.

Kérdéssel, kéréssel bármikor megkereshettek minket ITT !
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!