Esküvő nyáron

Az év második, egyben fő szezonja

Kicsit beletekintünk a szezonokba is, mert vannak még olyan párok, akik még nem döntöttek az esküvő dátumát illetően. Fontos megjegyezni, hogy minden évszaknak megvan a maga előnye és hátránya.
Most azt nézzük meg, hogy milyen egy esküvő nyáron…

Nyáron mindenki kicsit felszabadultabb, köszönhető a sok napsütésnek. Végre jöhetnek a várva várt szabadságok, pihenések és miért is ne dobhatnánk fel egy különleges nappal, egy esküvővel! Az esküvő egy gyönyörű ünnep, hisz ezzel az új életeteket ünneplitek és egyúttal a régi éveket búcsúztatjátok. Olyan ez kicsit, mint a szilveszter. Lezársz valamit és új dolgokba kezdesz az esküvői szertartás végétől. Miért onnan? Mert onnan saját család vagytok! Egy új család! És ezt az új családdá alakulást méltóképpen kell megünnepelni. Az egyik kérdés, hogy mikor?

Vannak olyan párok, akik már régóta tudják, melyik napon szeretnék tartani az esküvőt, mert az egy emlékezetes dátum a számukra. Lehet a megismerkedés dátuma, a lánykérés napja, vagy egy teljesen más, de fontos időpont.
És akik még nem tudják, azoknak sincs okuk aggódni, sőt! Ha Ők a helyszínt részesítik előnyben, tudnak szabad időpontot keresni, és nem kell a bevésett időpont miatt több szervezést, időt fordítani az esküvőre.
De ha az az időpont nyárra esik, vagyis az álom egy esküvő nyáron, akkor bizony nem árt legalább egy, de lehet, hogy két évre előre gondolkodni, mert a „legjobb” helyszíneket, bizony hamar lefoglalják, ugyanígy a szolgáltatókat is, mint az esküvőszervező, vőfély / ceremóniamester, fotós / videós, dekoros, zenész és még sorolhatnám.

Egy szóval, a nyári esküvő gyönyörű, de nagyon sok szervezést és jó időzítést igényel!

Az alábbi kis videóban ízelítőt állítottunk össze, ahogy azt az előző, „Hogyan találd meg a tökéletes helyszínt című videónkban megígértük.

Tudjátok, a szervezéshez tartozó kérdéssel, kéréssel bármikor megkereshettek minket ITT!
Szertartásvezetőt kerestek? ITT megtalálhatjátok!