Ciprusi szertartásról szól

Eljátszottatok a gondolattal, hogy milyen gyönyörű lehet egy tengerparti szertartás nászúttal együtt, de féltek neki kezdeni a szervezésének?
Ciprusi szertartásról álmodni, és megvalósítani azt, egyáltalán nem lehetetlen!

Erre vágytok? Ha igen, akkor csodás hírünk van!

Ciprusi szertartásról szól az oldal, mert ha szeretnétek, Cipruson is megtarthatjátok az esküvőtöket, szép, magyar nyelvű ceremónia vár rátok! Ha ez az igényetek, szívesen segítünk ebben is. Nem kell tartani az ismeretlentől, mert mindent megbeszélhettek magyarul! Kint tartózkodásotok alatt is ott van, mindenben támogat titeket, és még a telefonszámla miatt sem kell aggódni…

Az esküvői ceremónián magyar nyelvű esküvőszervező, okleveles magyar szertartásvezető lesz veletek.

A szertartásról:

Kedves kolléganőnk vár titeket szeretettel!
Ciprus, a szerelem szigete! Ha egy ciprusi szertartásról álmodtatok, de a nyelvi sajátosságok miatt nehezen fogtatok bele a tervezésbe, vagy csak szeretnétek magyar társunk segítségét igénybe venni, a foglalással, papírmunkával és minden mással kapcsolatosan, csak szóljatok!
Ez az a lehetőség, amire vártatok, ha tengerparti esküvőre vágytatok! Ne habozzatok, keressetek minket, és mi segítünk nektek ebben is!

Ha érdekel, hogy mi a különbség, illetve a hasonlóság a házassági anyakönyvvezető és a szertartásvezető között, valamint a szertartások helyszínéről is szívesen olvasnátok, a névre kattintva a linkek elvezetnek titeket a cikkekhez.

Amennyiben segíthetünk titeket összehozni, csak szóljatok!
Szertartásvezető oldalunkat ITT találjátok!